ALOHA LEIDEN

ALOHA LEIDEN Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aloha Leiden. Meer weten? Ontdek meer

15 jan 2022 om 10:34 Delivered on time, and everything was as warm and delicious :)
14 jan 2022 om 21:37 Heerlijk eten, goede bezorging.
14 jan 2022 om 20:28 Heerlijk eten en met zorg ingepakt. Wij hadden de vega burger, kapsalon, kaasstengels en frietjes en het smaakte allemaal goed. Burger en kapsalon zijn goed gevulde maaltjes.
14 jan 2022 om 20:28 Pita & falafel waren lekker, de nachos hadden een hele vreemde smaak door de kaas helaas.
9 jan 2022 om 11:21 Goede zelfgemaakte pita met smakelijke falafel
8 jan 2022 om 20:38 Al diverse keren besteld maar het eten is altijd lauw tot koud. Ik denk dat Leiderdorp te ver weg is voor een 'warme' bezorging. Wel jammer want verder is het eten wel ok.
2 jan 2022 om 18:06 Heerlijke eten! Persoonlijk vind ik een beetje te duur het menu.
24 dec 2021 om 1:56 Ik neem altijd kapsalon. Normaal zit ik vol, deze keer was het een stuk kleinere portie. Goeie bezorging, wel prijzig 3,50 ofzo
10 dec 2021 om 21:11 Precies op de aangegeven tijd voor de deur! Ik had de pitha shwarma en nachos echt heeel erg lekker! Echt genoten van het eten, zeker voor herhaling vatbaar!!
7 dec 2021 om 9:39 Delivery was fast. The pita was massive and delicious! Would order again.
4 dec 2021 om 21:27 Heel erg lekker gegeten! Goed gekruid.
26 nov 2021 om 13:26 Slappe bataat friet. Burger was niet bijzonder. Alles was heel duur, voor wat je krijgt en het lag heel zwaar op de maag.